Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.velliosoro.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

– Με μετρητά μέσω αντικαταβολής στην Εταιρεία ταχυμεταφορών

Την πληρωμή με μετρητά μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας μέσω της μεταφορικής Courier Center, είτε στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Courier Center πανελλαδικά.

*Σημείωση: Η πληρωμή με τη μέθοδο αντικαταβολής για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ επιβαρύνεται με 3.00€

– Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή σας μέσω πιστωτικών και χρεωστικών.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών όλες οι ενέργειες γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένη κάρτας σας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο info@velliosoro.gr

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού: 6291143608171
IBAN: GR58 0171 2910 0062 9114 3608 171
BIC: PIRBGRAA